Item type |
学術雑誌論文 / Journal Article(1) |
公開日 |
2020-04-20 |
タイトル |
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タイトル |
西九州大学短期大学部栄養士養成カリキュラムの改善について―「栄養士養成のための栄養学教育モデル・コア・カリキュラム」に基づく教育改善(第1報)― |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Improvements of the Dietitian Training Curriculum in NUJC―Educational Improvements Based on the Model Core Curriculum for Dietitian Training (1st report) ― |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
キーワード |
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言語 |
ja |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
栄養士|モデル ・ コア ・ カリキュラム |学修目標 |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Dietitian| Model Core Curriculum|Learning Goals |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
journal article |
ID登録 |
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ID登録 |
10.20830/00000065 |
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ID登録タイプ |
JaLC |
著者 |
平田, 孝治
西岡, 征子
武富, 和美
尾道, 香奈恵
松田, 佐智子
古賀, 敬章
田中, 知恵
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
The Japanese Society of Nutrition and Dietetics completed the “Model Core Curriculums” in 2019, which should be shared in education for the training in each of ‘registered dietician’ and ‘dietitian’ institutions. The Model Core Curriculum has set out the educational objectives and learning goals for the specialty of the dietician training curriculum. This standard would enable us to effectively review and improve the curriculum, educational goals, syllabus, and learning content, et al. In this paper, we picked up some issues to be considered in the 'Food and Health Course' curriculum of our college, and discussed the implementation and examination of educational improvements based on the Model Core Curriculum. |
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言語 |
en |
書誌情報 |
ja : 永原学園西九州大学短期大学部紀要
en : Journal of Nishikyushu University junior college
巻 50,
p. 1-14,
発行日 2020-03-25
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出版者 |
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出版者 |
西九州大学短期大学部 |
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言語 |
ja |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
2434-7833 |