WEKO3
アイテム / 市販野菜製品の保存による細菌の挙動 / 紀要2019-1-6
紀要2019-1-6
ファイル | ライセンス |
---|---|
紀要2019-1-6.pdf (990.2 kB) sha256 131c7f3b0db29deeec6173d0b4d0bdb8f7d5ba81ed16b193a65937f13564f46f |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2019-04-16 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 紀要2019-1-6.pdf | |||||
本文URL | https://nisikyu-u.repo.nii.ac.jp/record/13/files/紀要2019-1-6.pdf | |||||
ラベル | 紀要2019-2-7 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 990.2 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|